Sekretesspolicy

Ikraftträdande: 19 december 2019

Arcane Online (“oss”, “vi” eller “vår”) driver https://www.arcaneonline.se/ webbplatsen (“tjänsten”). </ P>

Denna sida informerar dig om våra policyer för insamling, användning och avslöjande av personuppgifter när du använder vår tjänst och de val du har kopplat till den informationen.

Vi använder dina data för att tillhandahålla och förbättra tjänsten. Genom att använda tjänsten samtycker du till insamling och användning av information i enlighet med denna policy. Om inte annat anges i denna sekretesspolicy har termer som används i denna sekretesspolicy samma betydelser som i våra villkor, tillgängliga från https://www.arcaneonline.se/

Informationssamling och användning

Vi samlar in flera olika typer av information för olika ändamål för att tillhandahålla och förbättra vår tjänst till dig.

Typer av insamlade data

Personuppgifter

När vi använder vår tjänst kan vi be dig ge oss viss personlig identifierbar information som kan användas för att kontakta eller identifiera dig (“Personuppgifter”). Personligt identifierbar information kan inkludera, men är inte begränsad till:

    • E-postadress
    • Cookies och användardata

 

Användningsdata

Vi kan också samla in information om hur tjänsten nås och används (“Användningsdata”). Dessa användningsuppgifter kan innehålla information som din dators Internet-protokolladress (t.ex. IP-adress), webbläsartyp, webbläsarversion, sidorna i vår tjänst som du besöker, tid och datum för ditt besök, den tid som spenderats på dessa sidor, unik enhetsidentifierare och andra diagnostiska data.

Tracking & Cookies Data

Vi använder kakor och liknande spårningstekniker för att spåra aktiviteten på vår tjänst och hålla viss information.

Cookies är filer med liten mängd data som kan innehålla en anonym unik identifierare. Cookies skickas till din webbläsare från en webbplats och lagras på din enhet. Spårningstekniker som också används är fyr, taggar och skript för att samla in och spåra information och för att förbättra och analysera vår tjänst.

Du kan instruera din webbläsare att vägra alla cookies eller att ange när en cookie skickas. Men om du inte accepterar cookies kanske du inte kan använda vissa delar av vår tjänst.

Exempel på kakor som vi använder:

      • Session Cookies. </ strong> Vi använder Session Cookies för att driva vår tjänst.
      • preferenscookies. </ strong> Vi använder preferenscookies för att komma ihåg dina inställningar och olika inställningar.
      • Säkerhetskakor. </ strong> Vi använder Säkerhetscookies för säkerhetsändamål.

 

Användning av data

Arcane Online använder den insamlade informationen för olika ändamål:

        • Att tillhandahålla och underhålla tjänsten
        • För att meddela dig om ändringar i vår tjänst
        • För att du ska kunna delta i interaktiva funktioner i vår tjänst när du väljer att göra det
        • Att ge kundtjänst och support
        • För att tillhandahålla analys eller värdefull information så att vi kan förbättra tjänsten
        • För att övervaka användningen av tjänsten
        • För att upptäcka, förhindra och ta itu med tekniska problem

 

Överföring av data

Din information, inklusive personuppgifter, kan överföras till – och underhållas på – datorer belägna utanför din stat, provins, land eller annan statlig jurisdiktion där dataskyddslagarna kan skilja sig från de från din jurisdiktion.

Om du är belägen utanför Sverige och väljer att lämna information till oss, observera att vi överför informationen, inklusive personuppgifter, till Sverige och behandlar dem där.

Ditt samtycke till denna integritetspolicy följt av att du lämnar in sådan information representerar ditt samtycke till överföringen.

Arcane Online kommer att vidta alla nödvändiga åtgärder för att säkerställa att dina uppgifter behandlas säkert och i enlighet med denna sekretesspolicy och ingen överföring av dina personuppgifter kommer att ske till en organisation eller ett land såvida det inte finns tillräckliga kontroller på plats inklusive säkerheten för dina data och annan personlig information.

Offentliggörande av data

Juridiska krav

Arcane Online kan avslöja dina personuppgifter i god tro att sådana åtgärder är nödvändiga för att:

          • Att uppfylla en juridisk skyldighet
          • För att skydda och försvara rättigheterna eller egendomen till Arcane Online
          • För att förhindra eller undersöka eventuella felaktigheter i samband med tjänsten
          • För att skydda den personliga säkerheten för användare av tjänsten eller allmänheten
          • För att skydda mot lagligt ansvar

 

Datasäkerhet

Säkerheten för dina uppgifter är viktig för oss, men kom ihåg att ingen överföringsmetod över Internet eller metod för elektronisk lagring är 100% säker. Samtidigt som vi strävar efter att använda kommersiellt acceptabla medel för att skydda dina personuppgifter, kan vi inte garantera deras absoluta säkerhet.

Tjänsteleverantörer

Vi kan anställa tredjepartsföretag och enskilda personer för att underlätta vår tjänst (“tjänsteleverantörer”), för att tillhandahålla tjänsten för våra räkning, för att utföra tjänsterelaterade tjänster eller för att hjälpa oss att analysera hur vår tjänst används. </ p>

Dessa tredje parter har tillgång till dina personuppgifter endast för att utföra dessa uppgifter för våra räkning och är skyldiga att inte avslöja eller använda dem för något annat syfte.

Länkar till andra webbplatser

Vår tjänst kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Om du klickar på en länk från tredje part kommer du att ledas till den tredje parts webbplats. Vi rekommenderar starkt att du läser sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker.

Vi har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehåll, integritetspolicyer eller praxis på tredje parts webbplatser eller tjänster.

Barns integritet

Vår tjänst adresserar inte någon under 18 år (“Barn”).

Vi samlar inte medvetet om personligt identifierbar information från någon under 18 år. Om du är förälder eller vårdnadshavare och du är medveten om att dina barn har gett oss personuppgifter, vänligen kontakta oss. Om vi ​​blir medvetna om att vi har samlat in personuppgifter från barn utan verifiering av föräldraens samtycke, vidtar vi åtgärder för att ta bort den informationen från våra servrar.

Ändringar av denna sekretesspolicy

Vi kan uppdatera vår integritetspolicy då och då. Vi kommer att meddela dig om eventuella ändringar genom att publicera den nya sekretesspolicyn på denna sida.

Vi kommer att meddela dig via e-post och / eller ett framträdande meddelande om vår tjänst innan ändringen träder i kraft och uppdaterar det “effektiva datumet” högst upp i denna sekretesspolicy.

Du rekommenderas att granska denna sekretesspolicy med jämna mellanrum för eventuella ändringar. Ändringar av denna sekretesspolicy är effektiva när de publiceras på denna sida.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna sekretesspolicy, vänligen kontakta oss:

            • Med e-post: info@arcaneonline.se